Oulun Musiikkivideofestivaalit ry hallinnoi Suomen suurinta musiikkivideoarkistoa, joka on karttunut vuosien saatossa kotimaiseen kilpailuun osallistuneista videoista. Arkisto sisältää kotimaisen AV-taiteen tunnetuimpia teoksia sekä harvinaisuuksia vuosilta 1994-2015. Tällä hetkellä arkistossa on 4236 ammattilais- ja harrastelijavideota kokeellisista animaatioista aina monenkirjaviin soittovideoihin. 

Tietokannasta löytyy nyt videon ohjaajatietojen lisäksi myös kuvaaja-, leikkaaja- ja tuottajatiedot.

OMVF ry jatkaa työtä uusmedia-ajan kulttuuriperinnön säilyttämiseksi ja saattamiseksi yleisön ulottuville. Tietokannan kehittämistä jatketaan vuonna 2014 OMVF ry:n toimesta Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän avustuksen turvin. Musiikkivideoarkiston teknisiin tietoihin voi tutustua DigiWikissä.

Suomalaisen musiikkivideoarkiston kehittäminen oli osa marraskuussa 2010 päättynyttä OMVF-kulttuuriviennin kehittäminen 2007-2010 -hanketta, jonka rahoittajana toimi Pohjois-Pohjanmaan liitto ja Euroopan Unioni. Arkiston kehittämiseen on saatu avustusta myös Esittävän säveltaiteen edistämiskeskus ESEK:ltä sekä Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.